dissabte, 26 de novembre del 2011

Calendari solidari amb el poble sahrauí 2012

Un any més, Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva edita el calendari solidari amb el Poble Sahrauí. Les fotos i el disseny del calendari del 2012 ha estat realitzades per la fotògrafa Alba Soler. A les seues pàgines es podran trobar els xiquets i xiquetes sahrauís que van estar a les ciutats de Xàtiva, Genovés i La Granja de la Costera durant el passat programa de Vacances en Pau 2011.


En el calendari d’enguany, Alba Soler volia fugir de la imatge dels xiquets als campaments de refugiats, “volia traure als xiquets i xiquetes durant un estiu ideal, en el qual juguen, corren, es banyen i es diverteixen. Una imatge alegre i esperançadora que t’alegre el dia al veure-la pel matí i que  et faça desitjar amb més força que això serà així”.


Les fotos del Calendari Solidari 2012 amb el Poble Sahrauí han estat realitzades al paratge natural de la Cova Negra de Xàtiva.

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva pretén vendre aquest calendari per tal de sufragar les despeses de les seues activitats de cooperació amb el poble sahrauí. Les persones interessades amb aquest calendari el poden adquirir al preu de 5 euros. En Xàtiva es pot adquirir a les llibreries El Vaixell i La Costera, a la Fruiteria De la terra, a la Clínica Veterinària Xàtiva, a García Joyeros i a Un vinet?... En Genovés es podrà comprar en SuperMax.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada